SOLUTII INFRASTRUCTURA IT

SOLUTII

Solutii pentru dezvoltarea infrastructurii IT

Companiile trebuie sa isi administreze reteaua intr-un mod cat mai eficient pentru a avea o disponibilitate continua si performante maxime. Firma Tera Software & Consulting implementeaza solutii profesionale de calitate, recunoscute in industrie, care asigura un management performant al infrastructurii IT.
Echipamentele pe care le integram in solutiile noastre sunt echipamente scalabile, care se pot extinde ulterior prin tehnologiile de ultima ora catre noi platforme cu elemente inovatoare, care sa asigure o continuitate nu numai in buna functionare cat si in dezvoltarea activitatilor clientilor, independent de volumul de date.

Solutiile pe care Tera le ofera clientilor sunt:
– Solutii pentru stocare si back-up al datelor si informatiilor critice (servere, storage);
– Solutii de printing;
– Solutii de prevenire a acceselor neautorizate in retea: firewall, antivirusi;
– Solutii pentru dezvoltarea infrastructurii: storage, servere, statii de lucru, notebook-uri si licente (Microsoft, IBM, etc.);

Implementand cu succes in solutii complexe echipamentele si aplicatiile producatorilor, Tera a devenit de-a lungul timpului partener preferat si reseller autorizat al produselor IBM, Hewlett-Packard, Dell, EMC, Practical Automation (imprimante termice pentru bilete), Microsoft, Cisco, Eaton, APC (producător de surse neintrerupte de putere) si altii.

Serviciile pe care Tera le poate asigura clientilor sunt:
– servicii de consultanta (pentru investitiile in infrastructura IT),
– servicii de instalare (hardware si software – Microsoft)
– servicii de mentenanta (pentru majoritatea elementelor de retea, statii de lucru, imprimante, plottere, etc.).

SOLUTII

Solutii de stocare, management si securitatea datelor

Cresterea volumului de date si informatii critice din cadrul intreprinderilor a generat o necesitate din ce in ce mai mare pentru solutii de stocare performate, scalabile si care asigura o reducere a costurilor operationale.

Noile tehnologii de stocare ofera un management eficient al bazelor de date, cu un grad ridicat de compatibilitate in medii eterogene – aplicatii, baze de date, servere si echipamente de stocare de la diversi producatori.

Implementarea unei solutii de stocare a datelor asigura companiilor un management al infrastructurii si al bazelor de date performant, o utilizarea corecta si o accesare rapida a tuturor resurselor hardware, o simplificare a proceselor de administrare si garanteaza disponibilitatea permanenta a aplicatiilor critice.

Printre solutiile de stocare pe care Tera le ofera se numara solutiile de stocare pe hard disk-uri, pe benzi, storage area network (SAN), network attached storage (NAS), virtualizare si aplicatii software de management al datelor.

Solutiile noastre ofera clientilor urmatoarele beneficii:
– Capacitate de stocare mare;
– Acces rapid la informatiile necesare;
– Continuitate pentru operatiunile critice;
– Securitatea datelor;
– Reducerea costurilor de intretinere pentru infrastructura IT;
– Si multe altele.

Tera asigura clientilor arhitectura si designul pentru diverse solutii de stocare, fiind partener cu furnizori de renume precum: EMC, HP, IBM si Dell.

SOLUTII

Solutii de virtualizare

Solutiile de virtualizare imbunatatesc eficienta si disponibilitatea resurselor IT cat si a aplicatiilor care ruleaza pe ele.
Actuala infrastructura hardware a fost construita astfel incat sa poata utiliza doar un singur sistem de operare pe o singura masina hardware fapt care a generat ca echipamentele sa fie utilizate la capacitati reduse. Prin virtualizare se elimina vechiul model de lucru si se inlocuieste cu utilizarea a multiple masini virtuale pe o singura masina hardware. Astfel toate resursele hardware sunt folosite la potentialul maxim, minimalizand timpul necesar administratoriilor de IT pentru managementul masinilor fizice.

Virtualizarea infrastructurii IT asigura reducerea costurilor IT cat si cresterea eficientei, utilizarii si a flexibilitatii resurselor existente. Functionarea la capacitatile maxime ale acestor resurse este determinata de consolidarea serverelor cat si utilizarea la comun, intr-un mod compatibil, a tuturor elementelor infrastructurii.

Implementarea unei solutii de virtualizare faciliteaza reducerea costurilor unui datacenter, reducand infrastructura fizica si imbunatatind rata server/administrator: mai putine server si echipamente inseamna mai putine costuri de intretinere pentru putere si racire, iar aplicatiile de management reduc cerintele pentru personalul de specialitate.

Solutiile noastre de virtualizare ofera urmatoarele beneficii:

– Utilizarea mai multor sisteme de operare pe o singura masina fizica (inclusiv Windows, Linux si altele);
– Reducerea costurilor operationale cu infrastructura si imbunatatirea flexibilitatii operationale;
– Realizarea maximului posibil al infrastructurii;
– Eficienta si disponibilitate mai mare a aplicatiilor critice;
– Simplificare a managementului infrastructurii IT.

Cu ajutorul atat al partenerilor cat si al furnizorilor, Tera Software & Consulting poate implementa si instala cu succes solutiile de virtualizare VMware.

Suntem Aici Sa Va Asistam

Adresa birou

Str. Siriului nr. 6-8
Bucuresti, sector 1, Romania

Program

L-V: 08:00 – 18:00
S-D: Inchis

Contact

Tel: (+4021) 232 94 70
Fax: (+4021) 232 87 28
Email: tera@teranet.ro