SOLUTII EMITERE BILETE

SOLUTII

Imprimante Practical Automation

Practical Automation este un brand American prezent pe piata imprimantelor
termice de 40 de ani si ale carui produse sunt clasate ca fiind printre cele mai fiabile
si performante de pe piata.

Imprimantele Practical Automation sunt cel mai des folosite in solutii pentru emitere de bilete, precum cele folosite de companiile de transport (rutier, feroviar, aerian, maritim). In plus, aceste imprimante se pot utiliza si in solutii pentru controlul accesului la evenimente, cinematografe, in solutii de retail pentru emitere de cupoane, vouchere, etc., in solutii pentru plati bancare de tip POS (puncte de plata) si chiar in info � chioscuri si chioscuri.

Tera Software & Consulting este singurul distribuitor si centru de service autorizat in Romania pentru produsele Practical Automation.

Printre avantajele imprimantelor termice Practical Automation mentionam: viteza mare de tiparire in conditiile pastrarii unei calitati superioare de imprimare, ciclul de viata lung (foarte fiabile), si posibilitatea de integrare a oricarei aplicatii software pentru emiterea de bilete termice.

GAMA DE PRODUSE

Seria ITX

  • eITX (imprimanta de tip desktop cu stocare interna a biletelor, cu sistem de inchidere a biletelor);
  • �ITX (imprimanta de tip desktop de dimensiuni reduse);
  • pITX (imprimanta termica montabila vertical, in corpul mesei, economisind spatiu);
  • kITX (imprimanta termica pentru chiosc).

Imprimantele termice din gama ITX au fost construite pentru un volum mare de tiparire.

Prin intermediul interfetei de date, imprimantele din seria ITX au capacitatea de a transmite diverse informatii catre statia de lucru precum: nivel scazut de bilete, lipsa bilete, numar bilete tiparite, confirmare tiparire bilet, erori de functionare si altele. Comunicarea se poate efectua la alegere, prin interfata paralela, seriala sau USB.

Pentru a oferi o flexibilitate cat mai mare clientilor, Practical Automation ofera pentru toate imprimantele termice din gama ITX, posibilitatea de a alege capete de tiparire cu rezolutii de imprimare de 203 sau 300 dpi.

De asemenea, imprimantele pot fi dotate cu firmware standard care functioneaza pentru limbaje de programare de tip FGL sau cu firmware compatibil cu aplicatiile Windows.

Aplicatiile in care se pot integra imprimantele termice Practical Automation din gama ITX sunt folosite in: cinematografe, teatre, firme de transport, muzee, centre de arta, stadioane, parcuri de distractii, etc.

Seria ITL
Modelele de imprimante termice din seria ITL sunt dedicate solutiilor cu volum moderat de tiparire de bilete.

Printre modelele intalnite in seria ITL se numara

  • �ITL (imprimanta tip desktop);
  • pITL (imprimanta termica montabila vertical, in corpul mesei, economisind spatiu);
  • kITL (imprimanta termica pentru chioscuri).

Imprimantele din seria ITL sunt primele imprimante din aceasta gama de produs care sunt dotate cu senzori de bilet dual edge pentru partea dreapta cat si pentru partea stanga a biletului, astfel facilitand utilizarea stocului de bilete deja existent si reducand costurile.

Imprimantele termice din seria ITL pot fi dotate cu firmware standard care functioneaza pentru limbaje de programare de tip FGL sau cu firmware compatibil cu aplicatiile Windows.

Prin intermediul interfetei de date imprimantele din seria ITL au capacitatea de a transmite diverse informatii catre calculator precum: nivel scazut de bilete, lipsa bilete, numar bilete tiparite, confirmare tiparire bilet, erori de functionare si altele. Comunicarea se poate efectua la alegere, prin interfata paralela, seriala, USB sau Ethernet (retea).

Ca functionalitate, aceste modele pot fi folosite in aplicatii pentru universitati, evenimente sportive, teatre si cinematografe, evenimente sociale si deasemenea in aplicatii pentru societatile de transport de persoane, etc.

Seria kITL
Imprimantele termice kITL fac parte dintr-o linie inovativa Practical Automation, avand un design compact si fiind construite din materiale rezistente. Aceste imprimante sunt ideale spatiilor restranse, specifice chioscurilor.

Modelele de imprimante termice kITL sunt optimizate pentru a lucra cu aplicatii FGL (limbaj de programare standard folosit pentru aplicatiile de ticketing) si cu sisteme de operare diverse (Windows, DOS, Unix, Linux, etc.).
Optional, imprimantele kITL pot fi configurate si pentru aplicatii Windows care emuleaza driver-ul WYSIWYG, asigurand flexibilitate si usoara programare a imprimantei, astfel incat sa poata functiona la capacitate maxima. Acest driver pentru Windows permite folosirea ambelor interfete disponibile, respectiv cea paralela si cea USB.

Pentru a asigura o buna functionare permanent, imprimantele Practical Automation au integrate senzori care indica starea in care se afla echipamentul sau alte informatii utile cum ar fi: nivel scazut de bilete, lipsa bilete, numar de bilete tiparite, confirmare bilet tiparit, erori, etc.

Pentru o variatie cat mai mare de conectivitate, imprimantele kITL pot fi achizitionate fie cu interfata USB, interfata paralela sau interfata de retea (Ethernet).
Ca accesorii, acest model Practical Automation este dotat cu o cutie pentru stocare, prevenind asftfel imprastierea biletelor in chiosc.

Ca functionalitate, imprimantele termice kITL pot fi utilizate in solutii de ticketing pentru cinematografe, teatre, evenimente sportive si evenimente speciale. In retail, pot fi folosite pentru tiparirea de vouchere si cupoane, cat si pentru tiparirea boarding pass-urilor din transportul aerian. De asemenea, ele pot fi folosite si in solutii pentru emiterea de bilete de transport feroviar, maritim, rutier (autobuze), in solutii pentru emiterea de bilete pentru parcari.

Modelul kITL disponibil in doua versiuni pentru acomodarea a doua latimi de bilet diferite, are un cutter automat integrat. Incarcarea biletelor se face automat prin spatele imprimantei.
Un bilet normal, cu o lungime de 5.5 inch, poate fi printat, taiat si prezentat clientului in mai putin de doua secunde.

Aceste caracteristici superioare reprezinta niste avantaje deosebite fata de caracteristicile imprimantelor de chiosc conventionale care au de obicei o viteza mai mica si sunt construite pentru a utiliza hartie subtire, in role.

Ca servicii pentru imprimantele termice, Tera Software & Consulting ofera consultanta tehnica in alegerea solutiei potrivite si de asemenea ofera servicii in garantie si post garantie pentru toate produsele Practical Automation.

SOLUTII

Bilete termice

1. INSERIEREA
Inserierea este un procedeu de productie prin care fiecarui bilet tiparit i se aplica un numar unic de identificare in conformitate cu cerintele beneficiarului.

Astfel, fiecare bilet este unic si poate fi identificat prin verificarea seriei pretiparite.

2. CODURILE DE BARE
Codurile de bare sunt o reprezentare optica a unor informatii care pot fi citite cu ajutorul dispozitivelor de tip “scanner”.

Aplicarea codurilor de bare pe biletele termice ofera posibilitatea de a identifica fiecare bilet prin citirea informatiei unice din cod. Acest lucru confirma ca biletul este autentic, accesul si gestiunea fiind mult mai usor de efectuat.

3. FOLIA HOLOGRAFICA SI ROTUNJIREA COLTURILOR
Folosirea foliilor holografice in diferite culori cu sau fara imagini holografice face ca biletele termice sa nu poata fi contrafacute cu usurinta si in acelasi timp ofera un design imbunatatit.

Avem posibilitatea de a furniza holograme personalizate, care sunt ideale pentru evitarea incercarilor de frauda.

4. EMBOSAREA
Embosarea este un element de securitate prin care se aplica in textura biletelor termice o imprimare in relief. Autenticitatea biletului poate fi verificata usor prin atingere.

5. CERNEALA UV SI MICROTEXTUL
Cerneala UV este o cerneala speciala care devine lizibila in lumina ultra violeta. Microtextul pare la prima vedere doar o linie, dar cu ajutorul unei lupe se poate citi un text pretiparit.

6. CENTRU COLORAT
Centrul colorat este un alt element de securitate disponibil pentru biletele termice.

Fibre colorate si fibre incolore sunt amestecate in pulpa hartiei creand un triplex unic. Se poate verifica imediat autenticitatea produsului, prin ruperea biletului. Intre cele doua straturi de hartie de la suprafata biletului putand fi observata culoarea aleasa (albastru, rosu, galben sau verde).

7. SECURITATEA HI-TECHNOLOGY
Security HI TEChnology (Sechitec) este o solutie de inalta tehnologie care iti permite personalizarea foliilor holografice si a hartiei (termica sau non-termica) printr-o modalitate care garanteaza un nivel inalt de securitate, complet integrat in designul biletului si realizat conform cerintelor clientului. Sechitec asigura nu numai un sistem antifraudare aproape imposibil de duplicat cat si o cale de comunicare inovativa.

Suntem Aici Sa Va Asistam

Adresa birou

Str. Siriului nr. 6-8
Bucuresti, sector 1, Romania

Program

L-V: 08:00 – 18:00
S-D: Inchis

Contact

Tel: (+4021) 232 94 70
Fax: (+4021) 232 87 28
Email: tera@teranet.ro