SERVICII

Servicii

Consultanta

Avand o echipa de profesionisti in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor (TI&C), TERA Software & Consulting ofera consultanta tehnica pentru proiectarea, integrarea si implementarea solutiilor de TI&C, contribuind in acest fel la cresterea afacerilor clientilor sai.

Pornind de la necesitatile sistemelor dumneavoastra consultanta se poate referi la solutii pentru data center, retele, sisteme avansate de stocare si back-up, arhivare si managementul documentelor, aplicatii pentru managementul companiilor, etc.

Relatiile bune cu furnizorii si certificarile obtinute de catre specialistii nostri sunt o garantie a faptului ca problemele pe care le aveti sunt evaluate si rezolvate profesional

Servicii

Suport tehnic

TERA Software & Consulting asigura o gama variata de servicii de suport tehnic pentru mentinerea sistemelor informatice la cele mai inalte standarde de performanta.

Suntem preocupati sa oferim solutii conform cerintelor clientilor nostri si suntem pregatiti sa oferim suportul tehnic adecvat. La TERA ne bazam pe specialisti bine pregatiti, cu experienta, avand cunostinte la zi despre ultimele tehnologii si echipamente aparute in domeniul TI&C.

TERA Software & Consulting ofera de asemenea servicii de instalare software si hardware cat si de mentenanta pentru sistemele dumneavoastra, asigurandu-va functionalitatea configuratiilor asa cum au fost proiectate.

Suntem Aici Sa Va Asistam

Adresa birou

Str. Siriului nr. 6-8
Bucuresti, sector 1, Romania

Program

L-V: 08:00 – 18:00
S-D: Inchis

Contact

Tel: (+4021) 232 94 70
Fax: (+4021) 232 87 28
Email: tera@teranet.ro