SOLUTII RFID

RFID

Imprimante

Custom este o firma din Italia, producatoare de imprimate termice cu RFID.
Produsele Custom se diferentiaza pe piata internationala de imprimante termice prin implementarea ultimelor tehnologii RFID, cat si a unor aplicatii de monitorizare, administrare remote ale acestora.
Solutiile Custom se potrivesc in mod deosebit clientilor de gaming, betting si loterie, cat si clientilor de retail.

Tera Software & Consulting este distribuitor pentru Romania a imprimantelor Custom cu tehnologie RFID si a aplicatiilor de management dedicate.
Printre beneficiile imprimantelor Custom mentionam: viteza mare de tiparire, gestionarea simpla de la distanta, monitorizarea starii imprimantei in timp real, compatibilitatea cu majoritatea tehnologiilor RFID.

Cele mai performante modele cu tehnologie RFID sunt: TK300II si KPM300H
Imprimantele termice TK300II si KPM300H sunt dedicate tiparirii de bilete cu RFID. Deasemenea ele pot tipari si coduri de bara. Ambele modele au acelasi mecanism de tiparire. TK300II este imprimanta stand-alone iar KPM300H este imprimanta care poate fi instalata in kioskuri sau carcase personalizate.

Caracteristici speciale:
Contin un scanner de coduri de bare intern (optiune)
Folosesc tehnologiile de tiparire coduri de bara 1D si 2D
Sunt compatibile cu tehnologiile RFID Ultralight, Mifare si I-code
Au un slot SD de memorie suplimentara de 2GB

KPM150
Imprimanta termica KPM150 este dedicata tiparirii de bilete cu RFID pentru parcometre si transport public. Este imprimanta de kiosk cu o structura mecanica compacta si rezistenta. Este recomandata pentru clientii cu un buget restrans datorita raportului pret/calitate ideal.

TK300II

KPM300

KPM300

KPM150

RFID

Bilete

Sport si agrement

Tehnologia RFID poate fi integrata in carduri si bilete fara contact, oferind astfel o solutie robusta pentru evenimente sportive si sociale. Organizatorii de evenimente sociale cat si sportive, in continua crestere, recurg la aceasta tehnologie inovativa in special pentru capacitatea ei avansata de colectare a informatiilor.

Transforma afacerea
Urmatoarele necesitati cheie pot fi indeplinite o data cu integrarea unei solutie de ticketing cu RFID:

 • Controlul accesului rapid si sigur
 • Crearea de noi oportunitati de marketing (personalizarea preturilor, integrarea cu alte zone comerciale ca baruri, magazine,..)
 • Reducerea posibilitatii de fraudare a biletelor
 • Imbunatatirea informarii clientului
 • Reducerea costurilor de mentenanta

Asigura accesul
Datorita tehnologiei RFID, solutiile de ticketing sunt mai usor de aplicat Capacitatea de citire automata, “hands free” asigura urmatoarele avantaje:

Faciliteaza o miscare mult mai rapida si fluida a spectatorilor, micsorand cozile de asteptare Acorda posibilitatea inregistrarii in timp real de date sigure intr-o larga varietate de medii si conditii.

Imbunatateste strategia de business
Tehnologia RFID ofera posibilitatea de a gestiona accesul intr-un anumit loc, la un moment prestabilit (pastrand confidentialitatea). Aceste informatii pot fi analizate si utilizate in strategia dvs de business, oferindu-va posibilitatea de a va focaliza serviciile mai precis si de a obtine beneficii semnificative pentru afacerea dvs.

Transportul Public
Biletele RFID bazate pe tehnologia fara contact ofera transportatorilor oportunitati deosebite pentru a reduce costurile de mentenanta, pentru a securiza propriile investitii, pentru a oferi servicii mai rapide, cu valoare adaugata si pentru a imbunatati experienta calatoriei. Tehnologia RFID ofera semnificativ mai multe informatii fata de tehnologiile care sunt in mod obisnuit utilizate. Aceste date pot fi folosite de transportatori pentru a livra servicii personalizate pentru o gama mai larga de clienti.

Costuri mai mici si venituri mai mari
Datorita reducerii fondurilor si cresterii competitiei altor mijloace de transport, transportatorii se confrunta cu provocarea micsorarii costurilor si cresterii veniturilor. Tehnologia RFID este un factor care poate duce la solutionarea aceastei provocari prin:

 • Reducerea costurilor de mentenanta � datorita scaderii nivelului de uzura a portilor de aces folosind bilete si carduri fara contact
 • Diminuarea costurilor de distributie � datorita imbunatatirii calitatii, datelor despre cererea din piata, date colectate de sistemele RFID.
 • Cresterea veniturilor � prin extinderea gamei de produse ducand la o mai buna acoperire a pietei.
 • Imbunatatirea relatiei cu clientii � prin simplificarea schemelor de premierea clientilor loiali.

Un viitor sigur
Necesitatea extinderii solutiilor de business in acelasi ritm cu cresterea afacerii face ca securitatea acestora sa devina prioritara. Cu ajutorul RFID-ului, se va reduce semnificativ frauda, diminandu-se cantitatea de cash utilizata, si de asemenea va creste eficienta administrarii calatoriilor unui numar mare de pasageri.

Gama de bilete RFID include:
Bilete fanfold, in role sau single
Bilete tiparite prin imprimare termica directa si prin transfer termic
Bilete din hartie, materiale rezistente la apa si PVC
Bilete care contin chip-urile importante: High Frequency (HF) si Ultra High Frequency (UHF)
Bilete de diferite dimensiuni si formate de prezentare
Bilete cu elemente de securitate suplimentare, personalizate si codate

RFID

Etichete

Managementul canalului de distributie
Identificarea corecta si urmarirea bunurilor este esentiala in piata actuala foarte competitiva de retail. In prezent, exista o presiune asupra producatorilor, distribuitorilor si retailerilor de a creste eficienta, reduce costurile si de a oferi clientului final produsele cu cel mai bun raport calitate/pret.

Un nou nivel de eficienta
Companiile care investesc in RFID asigura un nou nivel de eficienta a canalului de distributie. Aceasta tehnologie inovativa creste vizibilitatea bunurilor. Folosind tehnologia RFID, volume mari de informatii pot fi analizate si puse la dispozitia unor sisteme interne si externe in timp real, ceea ce este crucial pentru imbunatatirea calitatii proceselor de business.

Cu ajutorul tehnologiei RFID, veti putea obtine:

 • Imbunatatirea gestionarii bunurilor de mare valoare.
 • Reducerea pierderilor si erorilor de transport
 • Imbunatatirea vizibilitatii, acuratetei si eficientei inventarelor
 • Imbunatatirea planificarii productiei si rechemari inteligente a produselor neconforme.
 • Cresterea standardelor tehnologice in vederea reducerii costurilor.

Noi posibilitati
Tehnologia RFID ofera o combinatie unica de control si flexibilitate. Nivele de precizie fara precedent permit producatorilor si retailer-ilor sa opereze si sa colaboreze mai efficient, astfel incat ambii sa fie mai aproape de nevoile clientilor � rezultatul final fiind o disponibilitate imbunatatita la raft.

Gama de etichete RFID:
Etichete autocolante
Etichete in forme de prezentare palet, cutie, tote
Etichete tiparite prin transfer termic si prin imprimare termica directa
Etichete care contin chip-urile importante: HF si UHF
Etichete cu protectie si din materiale protectoare, personalizate si codate

Solutii pentru dezvoltarea infrastructurii IT

Solutii de management si securitatea datelor

Solutii de virtualizare si cloud

Solutii emitere bilete

Solutii RFID

Servicii

Suntem Aici Sa Va Asistam

Adresa birou

Str. Siriului nr. 6-8
Bucuresti, sector 1, Romania

Program

L-V: 08:00 – 18:00
S-D: Inchis

Contact

Tel: (+4021) 232 94 70
Fax: (+4021) 232 87 28
Email: tera@teranet.ro