TERA
Software & Consulting

TERA este reseller al produselor IBM, Hewlett-Packard, Dell, Practical Automation, Microsoft, Cisco, Eaton si APC (producator de surse neintrerupte de putere)

Despre noi

IT Consulting Din 1998

TERA SOFTWARE & CONSULTING a fost infiintata in 1998, avand ca obiect de activitate asigurarea solutiilor si serviciilor din domeniul Tehnologiei Informatiei (IT), cum sunt: consultanta, design, instalare, suport technic si intretinere pentru produse software si hardware.

Obiectivul principal urmarit de firma noastra este crearea unui pachet complex de produse si servicii adaptat cerintelor fiecarui client. Solutiile pe care le oferim raspund nevoilor tot mai complexe existente pe piata Tehnologiei Informatiei (IT), dovedind cu succes pregatirea de specialitate si experienta personalului TERA.

Suntem alaturi de dumneavoastra pe parcursul fiecarei etape din procesul de achizitie si implementare a tehnologiei – cream o solutie, o testam, o punem in practica si oferim asistenta tehnica pentru utilizarea acesteia.

Deoarece pretuim increderea pe care clientii nostri au investit-o in noi, nu abordam serviciile pe care le oferim doar ca simple relatii de cerere si oferta. Fiecare solutie este o incercare de depasire a propriilor performante, menita sa asigure succesul deplin.

Activitatile desfasurate de firma noastra cuprind:

Consultanta tehnica in alegerea produselor distribuite in colaborare cu IBM, Hewlett-Packard, Cisco, Practical Automation, Microsoft, Eaton, economisindu-va timpul de cautare prin interminabile liste si cataloage;

Proiectare de solutii complexe pentru investitiile din domeniul Tehnologiei Informatiei care asigura:

  • stocarea si arhivarea documentelor;
  • salvarea si recuperarea datelor;
  • securitatea datelor si sistemelor;
  • management al infrastructurii si informatiilor

Servicii profesionale de integrare, dezvoltare si intretinere a echipamentelor (IT), contribuind in acest fel la cresterea eficientei si fiabilitatii sistemelor dumneavoastra.

Principala valoare a unei firme este reprezentata de profesionalismul oamenilor – de aceea personalul nostru este principalul punct de interes in ceea ce priveste investitiile. Pentru a atinge un nivel ridicat de profesionalism, angajatii TERA (vanzari si tehnic) sunt pregatiti in centrele de specializare ale furnizorilor nostri.

Pentru clientii nostri suntem colaboratori de incredere si consilieri avizati. TERA are o echipa motivata, capabila sa ofere servicii profesionale:

  • solutii special proiectate in functie de necesitatile fiecarei afaceri;
  • consultanta si asistenta tehnica pentru toate produsele si serviciile oferite.

Experti IT

Ani de Experienta

Clienti Multumiti

Suntem Aici Sa Va Asistam

Adresa birou

Str. Siriului nr. 6-8
Bucuresti, sector 1, Romania

Program

L-V: 08:00 – 18:00
S-D: Inchis

Contact

Tel: (+4021) 232 94 70
Fax: (+4021) 232 87 28
Email: tera@teranet.ro