Cautare English version
Tera Software & Consulting
Servicii Solutii intrafstructura IT Solutii emitere bilete Solutii RFID
Solutii

 • Solutii pentru dezvoltarea infrastructurii IT
 • Solutii de stocare, management si securitatea datelor
 • Solutii de virtualizare

 • Imprimante termice seria ITX, ITL, KITL
  Solutii emitere bilete termice
  inapoi la lista Solutii emitere bilete
  Print Printeaza pagina
  Elemente de securitate pentru bilete termice:
  1. Inserierea:
  Solutii emitere bilete termice - InseriereaInserierea este un procedeu de productie prin care fiecarui bilet tiparit i se aplica un numar unic de identificare in conformitate cu cerintele beneficiarului.

  Astfel, fiecare bilet este unic si poate fi identificat prin verificarea seriei pretiparite.
  2. Codurile de bare:
  Solutii emitere bilete termice - Codurile de bareCodurile de bare sunt o reprezentare optica a unor informatii care pot fi citite cu ajutorul dispozitivelor de tip "scanner".

  Aplicarea codurilor de bare pe biletele termice ofera posibilitatea de a identifica fiecare bilet prin citirea informatiei unice din cod. Acest lucru confirma ca biletul este autentic, accesul si gestiunea fiind mult mai usor de efectuat.
  3. Folia holografica si rotunjirea colturilor:
  Solutii emitere bilete termice - Folia holografica si rotunjirea colturilor Folosirea foliilor holografice in diferite culori cu sau fara imagini holografice face ca biletele termice sa nu poata fi contrafacute cu usurinta si in acelasi timp ofera un design imbunatatit.

  Avem posibilitatea de a furniza holograme personalizate, care sunt ideale pentru evitarea incercarilor de frauda.
  4. Embosarea:
  Solutii emitere bilete termice - EmbosareaEmbosarea este un element de securitate prin care se aplica in textura biletelor termice o imprimare in relief. Autenticitatea biletului poate fi verificata usor prin atingere.
  5. Cerneala UV si Microtextul:
  Solutii emitere bilete termice - Cerneala UV si MicrotextulCerneala UV este o cerneala speciala care devine lizibila in lumina ultra violeta. Microtextul pare la prima vedere doar o linie, dar cu ajutorul unei lupe se poate citi un text pretiparit.
  6. Centru colorat:
  Solutii emitere bilete termice - Centru colorat Centrul colorat este un alt element de securitate disponibil pentru biletele termice.

  Fibre colorate si fibre incolore sunt amestecate in pulpa hartiei creand un triplex unic. Se poate verifica imediat autenticitatea produsului, prin ruperea biletului. Intre cele doua straturi de hartie de la suprafata biletului putand fi observata culoarea aleasa (albastru, rosu, galben sau verde).
  7. Securitatea HI-Technology:
  Solutii emitere bilete termice - Securitatea HI-Technology Security HI TEChnology (Sechitec) este o solutie de inalta tehnologie care iti permite personalizarea foliilor holografice si a hartiei (termica sau non-termica) printr-o modalitate care garanteaza un nivel inalt de securitate, complet integrat in designul biletului si realizat conform cerintelor clientului. Sechitec asigura nu numai un sistem antifraudare aproape imposibil de duplicat cat si o cale de comunicare inovativa.


  Bilete Cinema, teatre
  Bilete Cinema, teatre
  Bilete Evenimente
  Bilete Evenimente
  Bilete Muzee
  Bilete Muzee
  Bilete Parcare
  Bilete Parcare

   CERE INFORMATII DESPRE ACEASTA SOLUTIE  TRIMITE UNUI PRIETEN


  despre noi | servicii | solutii infrastructura IT | solutii emitere bilete | solutii RFID | parteneri | harta site | contact
  IBM Business Partner  © 2006-2010 Tera Software & Consulting.
  All rights reserved.
  INON Web Design Designed by:
  INON Web Design